Kahvilusikka

Kahvilusikka täyttää tänä vuonna 24 vuotta. Tänä aikana olemme saavuttaneet vankan aseman yhtenä pääkaupunkiseudun laadukkaimmista toimittajista. Vahvuutemme on henkilökohtainen ja nopea palvelu. Meillä on erittäin laadukas ja monipuolinen valikoima, jota asiakkaamme arvostavat.  

 

Saatte kaikki toimiston arkeen tarvittavat tuotteet yhdellä tilauksella samasta paikasta. Perheyhtiönä palvelumme on nopeaa ja joustavaa. Tee tilaus tänään, toimitamme tavarat teille perille huomiseksi.

 

Tuoteryhmiimme kuuluu: Kahvit ja teet, maidot, herkut, tuoreet ja kuivatut hedelmät, pähkinät, virvokkeet, hygieniatuotteet, sekä kattaus- ja paperituotteet.

 

Valikoimassamme on runsaasti Reilun Kaupan, biohajoavia ja fosfaatittomia tuotteita. Kysythän aina luomu tai Reilun Kaupan vaihtoehtoja haluamastasi tuotteesta.

 

Alusta lähtien yritysfilosofiaamme on kuulunut palveluideologian ohella yhteiskuntavastuu:

 

Uusiokäytämme mahdollisuuksien mukaan pakkausmateriaalit.

 

Pantillisten pullojen ja tölkkien lisäksi kuljettajamme ottavat asiakkaan halutessa muutkin tyhjät lasipullot lasinkeräykseen toimitettavaksi sekä käytetyt mustekasetit uusiokäyttöön.

 

Kuljetuksen olemme ulkoistaneet palveluna sellaisille kuljetusliikkeille, jotka pystyvät järjestämään autoihin samalla muita kuljetuksia minimoidaksemme liikenneruuhkia ja päästöjä lyhyillä välimatkoilla.

 

Tuotevalikoimamme on jälleen laajentunut ja muotoutunut asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi. Kerro mitä tarvitset, otamme uusia toiveita vastaan.

 

Haluamme palvella teitä, tervetuloa Kahvilusikan maailmaan.


Parhain terveisin,

Taru ja Vesa Väyrynen