Bonaqua kivennäisvesi 0,5L (24pll)

46,95 

Bonaqua on suomalainen kivennäisvesi, joka erottuu edukseen. Se on raikkaasti matalahiilihappoinen vesi, jonka suosituimmat maut ovat meille tuttuja Suomen luonnosta ja kotipuutarhoista. Bonaqua sopii nautittavaksi sellaisenaan janoon tai ruuan kanssa.

Bonaqua on arvostettu kivennäisvesimerkki. Bonaqua-vedet ilmestyivät Suomen-markkinoille jo vuonna 1979, ensin Aqua-nimisinä. Myöhemmin nimi vaihtui Bonaquaksi. Bonaqua-kivennäisvettä saa myös useissa muissa Euroopan maissa, muun muassa Saksassa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Espanjassa. Suomessa Bonaqua on toiseksi suosituin kivennäisvesi.

Kivennäisvesien suosio on viime vuosina kasvanut, sillä raikas ja kaloriton kivennäisvesi sopii kaikkiin tilanteisiin: janojuomaksi ja ruokapöytään. Se tekee hyvää ruuansulatukselle ja on mainio nestetasapainon ylläpitäjä.

Ihmiskeho tarvitsee vähintään 2–3 litraa nestettä päivässä, ja elimistön aineenvaihdunta ja ruuansulatus hyötyvät hyvästä nestetasapainosta. Riittävä nesteensaanti auttaa myös jaksamaan.

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, magnesiumsulfaatti , kaliumbikarbonaatti E501, kalsiumkloridi E509, kalium citraatti E332.

Alkuperämaa: Suomi

Tuotetunnus (SKU): 567115 Osastot: ,