Kaurajuoma Valio Oddlygood UHT 1L

2,13 

Valio Oddlygood® kaurajuoma on hyvänmakuinen, täyteläinen ja monikäyttöinen kaurajuoma. Siinä on pehmeä kauran maku ilman lisättyä sokeria, jonka takia tuotetta voi käyttää hyvin monipuolisesti: juoda sellaisenaan, käyttää smoothieissa ja leivonnassa. Kaurajuoma sopii myös kylmään ja kuumaan ruoanlaittoon. Oddlygood® kaurajuoma tehdään Suomessa kotimaisesta kaurasta ja 100% kasviperäisistä raaka-aineista. Juoma täydennetään B2-, B12-, D2-vitamiineillä ja kivennäisaineilla (kalsium ja jodi) ja se sisältää 2g proteiinia 100g kohti. Tuotteessa ei ole lisäaineita kuten stabilointiaineita, joten se kannattaa aina ravistaa ennen käyttöä. Saatavilla 1 litran ja kätevässä pienemmässä 5dl pakkauksessa. Oddlygood® kaurajuoma 1l ja 5dl on maidoton, laktoositon ja vegaaninen.

Ainesosat: Kaurapohja (vesi, Kaura*), rypsi- ja auringonkukkaöljy, kalsium, suola, jodi, vitamiinit (riboflaviini, B12 ja D2). Sisältää kauraa 10 %.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot: Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattuna säilytettävä alle +8 °C:ssa. Säilyy avattuna jääkaapissa n. 5 päivää.

Tuotteen käyttö: Ravistettava

Lisätietoja: Lisätty vitamiineja- ja kivennäisaineita. UHT-käsitelty. Saattaa sisältää pieniä määriä ruista, vehnää ja ohraa.

Valio Oy, Turenki

Alkuperämaa: Suomi

Valmistusmaa: Suomi

 

Tuotetunnus (SKU): 389073 Osasto: