Nescafé Gold pikakahvi annospakkauksissa 100kpl

28,90 

HIENOMPAA, TÄYTELÄISEMPÄÄ & YLELLISEMPÄÄ

Keskipaahtoinen 100 % Arabica-pavuista valmistettu kahvi, joka tuoksuu yhtä ihanalta kuin maistuu. Hienostunut, tasapainoinen ja aromikas kupillinen, joka maistuu yhtä hyvältä mustana kuin maidon kanssa. Makuna kypsät punaiset omenat, vaalea suklaa, nugaa ja pähkinät.

Enemmän aromia – Maun salaisuutena on, että kahviin on lisätty hienoiksi jauhettuja paahdettuja kahvipapuja – mikronisoitu kahvi. Hienoiksi jauhetut kahvipavut jauhetaan 10 kertaa hienommiksi ja niistä irtoaa enemmän aromeja.

Täydellinen makujen harmonia – Mikronisoitu kahvi luo täydellisen ja pehmeän vastakeitetyn kahvin maun.

Yksinkertaisemmin sanottuna täydellisempi kahvin maku ja parempi makuelämys!

NESCAFÉ-ANNOSPUSSIT

NESCAFÉ-annospussit tuovat joustavuutta työpaikoille, hotellihuoneisiin, kokoustiloihin sekä aamiais- ja lounaspöytään. Valmiiden annospussien ansiosta kahvin valmistaminen on nopeaa, helppoa ja hygieenistä. Tähän tarvitaan vain vedenkeitin. Samalla tehdään vain kupillinen kerrallaan, jolloin hävikki pysyy minimissä.

NESCAFÉ – maailman suosituin kahvi

Jokainen kupillinen NESCAFÉ-kahvia on tehty tuoreina poimituista ja tuoreina paahdetuista laadukkaista kahvipavuista. Nestlén kehittämä ainutlaatuinen prosessitekniikka säilyttää nopeasti liukenevassa jauheessa kahvin alkuperäisen maun ja aromin. Toisin sanoen 100-prosenttista kahvia ilman lisäaineita ja ilman poroja kupin pohjalla. Lisäksi kupillinen valmistuu hetkessä! Ehkä juuri siksi maailmassa juodaan joka sekunti 5500 kupillista NESCAFÉ-kahvia. Tästä syystä NESCAFÉ on maailman suosituin kahvimerkki.

Tuotetunnus (SKU): 287106 Osastot: ,