Paulig Cafe Parisien extra dark 400g/pkt (suodatinjauhatus)

9,35 

Ranska on hyvän ruoan ja juoman luvattu maa. Ateriointi on olennainen osa ihmisten elämää ja päivärytmiä. Myös kahvilla on oma vakiintunut paikkansa ranskalaisessa ruokakulttuurissa. Klassinen ranskalainen aamukahvi Café au lait on sekoitus hyvin tummaksi paahdettua kahvia ja lämmintä maitoa. Tätä kahvia on vaikeaa löytää ranskalaisista kahviloista muuten kuin aamuisin, sille se on selkeästi aamupalaan liittyvä juoma. Café au lait tarjotaan perinteisesti suuressa kulhossa rapean croissantin kera.

PAULIG CAFÉ PARISIEN on ranskalaiseen tapaan erittäin tummaksi paahdettu kahvisekoitus, joka on inspiroitunut kiireettömistä pariisilaisaamuista. Jos intohimosi on Café au Lait -maitokahvi, tämä paahto on sinulle. Café Parisieniin on valikoitunut Etelä- ja Keski – Amerikan parhaimmistoa. Marjaisia makuja kahvisekoitukseen tuovat afrikkalaiset kahvipavut. Lisäksi kahvisekoitukseen on lisätty pieni siivu intialaista robustaa, tasapainoittamaan kahvin makua.

Paahtoaste: 5 – Tumma
Pauligin Parisien on ryhdikäs ja suklainen kahvi. Hapokkuudeltaan lempeä ja aromikuudeltaan harmoninen. Parisien sopii makupariksi erityisesti suolaisille leivonnaisille ja vähemmän makeille leivonnaisille.

Sopii erinomaisesti

  • Kiireettömiin aamuihin Café au lait -maitokahviksi
  • Tummapaahtoisen kahvin ystävät nauttivat myös sellaisenaan suodatin- tai pressopannukahvina
Tuotetunnus (SKU): 297308 Osastot: ,