Kahvilusikka

Kahvilusikka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1991 alkaen, ja täyttää tänä vuonna jo 31 vuotta.

Olemme pääkaupunkiseudun yrityksiä palveleva verkkotukkukauppa.

Meiltä löydätte toimistonne arkeen niin kahvit, teet, maidot, makeutusaineet, keksit, välipalat, virvoitusjuomat, käsipyyhkeet, talous- ja wc-paperit, toimistotarvikkeet kuin siivoustarvikkeetkin. Jos kaipaamaanne tuotetta ei löydy valikoimastamme tai tarvitsette suurempia määriä tuotteita kuin varastosaldomme näyttävät, otattehan yhteyttä.

Toimitamme sopimuksen mukaan vakiotilauksena myös tuoreita hedelmiä ja pähkinöitä.

Olemme todellinen perheyritys, ja perheyhtiönä palvelumme on nopeaa ja joustavaa. Vahvuutemme ovat henkilökohtainen ja nopea palvelu, sekä erittäin laadukas ja monipuolinen valikoima.

Tee tilaus tänään – kuljetusliike toimittaa tilauksen perille 1-2 arkipäivän kuluessa. Vahvistamme tilaukset aina henkilökohtaisesti sähköpostitse. Tilaukset toimittaa luotettavasti ja nopeasti perille pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppanimme.

Alusta lähtien Kahvilusikan yritysfilosofiaan on kuulunut palveluideologian ohella yhteiskuntavastuu: Uusiokäytämme mahdollisuuksien mukaan pakkausmateriaalit. Pantillisten pullojen ja tölkkien lisäksi kuljettajamme ottavat asiakkaan halutessa muutkin tyhjät lasipullot lasinkeräykseen toimitettavaksi.

Tervetuloa Kahvilusikan maailmaan!

Sydämellisin terveisin

Taru ja Vesa Väyrynen