Myynti- ja toimitusehdot

Kahvilusikka.fi on pääkaupunkiseudun yritys- ja yhteisöasiakkaille suunnattu verkkotukkukauppa.

Tilaukset verkkokauppamme kautta www.kahvilusikka.fi tai sähköpostitse [email protected]. Tilaaminen verkkokaupassamme on mahdollista rekisteröityneenä tai rekisteröitymättömänä käyttäjänä. Jokaisesta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus tilaajan sähköpostiosoitteeseen.

HINNAT

Kaikki hinnat ovat esitetty ilman arvonlisäveroa. Laskun loppusummaan lisätään voimassaoleva arvonlisävero (elintarvikkeet 14 %, muut tuotteet 24 %), toimituskulu 14 € sekä mahdolliset pullo-, kori- ja kennopantit. Alle 90 € verottomiin tilauksiin lisätään toimituskulun 14 € lisäksi pientoimituslisä 14 €. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

MAKSUEHDOT

Maksutapana on lasku. Maksuaika 10 pv netto luottokelpoisille yrityksille ja yhteisöille. Maksun suorituksen viivästyessä perimme korkolain mukaisen viivästyskoron sekä huomautus- ja perintäkulut. Tarkistamme luottotiedot ja pidätämme oikeuden ennakkomaksun pyytämiseen joissakin tapauksissa.

TOIMITUSEHDOT

Arkipäivisin ennen kello 15:00 tehtyjen tilausten toimitus pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa pääkaupunkiseudun alueella. Tilaukset toimittaa kuljetusliike. Jos tuotetta ei ole varastossa toimitushetkellä, tuote jää jälkitoimitukseen. Noudoista ja jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua. Noudot ainoastaan erikseen sovittavasti varastoltamme Espoosta.

TOIMITUSKULUT

– Pääkaupunkiseudun alue 14 € (Helsinki-Espoo-Vantaa-Kauniainen)

Kehyskunnat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Mäntsälä ja Pornainen alueet ainoastaan sopimuksen mukaan. Kysy ennen tilaamista.

Muu Suomi painon ja koon mukaan, esimerkiksi Matkahuollon tai Postin kautta ainoastaan sopimuksen mukaan. Kysy ennen tilaamista.

PULLOPANTIT JA PALAUTUSPULLOT

Pantillisia juomia tilatessa, laskun loppusummaan lisätään pullo-, kori-, ja kennopantit.

Toimituksen yhteydessä noudamme halutessanne tyhjät palautuspullot ja -tölkit, jotka ovat valmiiksi laitettuna ja lajiteltuina yhdessä paikassa kennoihin/ koreihin/ pusseihin kuljettajaa varten (pusseihin mielellään yrityksen nimi). Palautuspullot ja -tölkit hyvitetään samassa laskussa (Lidl:n pulloista/tölkeistä sekä alkoholipulloista/tölkeistä ei hyvitystä).

REKLAMAATIOT

Reklamaatiot toimitusten sisältöön ja toimitukseen tehtävä kirjallisesti osoitteeseen [email protected] yhden (1) viikon kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

OMISTUSOIKEUDET JA VASTUU

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.